Betaling kan contant met een betaalenvelop; deze ligt in de check-in en de 'dropbox' zit buiten onder de groene vlinder. Contactloos betalen kan middels de QR code in de informatiemap of bij de receptie. Dit is alleen mogelijk voor campergasten met een NL bankrekening.

Zoals wij elders al aangeven, gaan wij uit van de zelfvoorzienende camperaar: de campertuin is van het gas af en de hoeveelheid warm water is beperkt door het gebruik van (warmtepomp) boilers.

Elke genummerde plaats heeft 6 ampère stroom = ± 1350 watt; gebruik van elektrische kacheltjes, vloerverwarming, airco's enz. is niet toegestaan.

Gelieve geen wifi versterker (c.q. verstoorder) te gebruiken, zodat iedereen plezier kan hebben van onze wifi.

Honden zijn van harte welkom, mits aangelijnd. Het bos is vanaf onze oprit rechtsaf en na ± 150 meter links. Vanaf 2023 geldt voor vrijwel het gehele bos een aanlijn-verplichting.

Wij zijn een groene camperplaats en zuinig op ons gras. Daarom zijn tapijten en/of matten niet toegestaan;

De winkels zijn hier op zondag gesloten! Parkshop op Landal 't Loo is wel open.

De ontbijtjes van de "De Zwaluw Koffie en zo" zijn via ons te bestellen.

"Proef de Veluwe!" is een 5-gangen campertuindiner incl. wijnarrangement & overnachting voor 2 personen en wordt op servies van het restaurant uitgeserveerd bij je camperdeur. Kijk voor meer info even verder op onze website.

Geniet van de Veluwe & van onze campertuin!