Blog van Evelien van Hillo op Livcamp.nl - juni 2023

"Ja, Astrid en John zijn net zo leuk en toegankelijk als op de mail al bleek. Ja, hun Campertuin Veluwe Noord is net zo mooi ingericht als de foto’s op hun facebookpagina laten zien. En ja, wat een ontspannen plek om te zijn.

Mijn man en ik zijn toch al redelijk prof als het gaat om leuke camperplaatsen, maar als we de Campertuin oprijden is het wauw! Ontzettend ruime plekken, met alle een strookje tuin. Weelderige, kleurrijke planten, hier en daar een kaboutertje zelfs. Door andere gasten achtergelaten? Een mooie natuurlijke omheining. En: we zijn er niet alleen om de Campertuin te ervaren, we hebben nog een ‘hoger’ doel." 

Lees het hele verhaal op Livcamp.nl

Vlog van Simon & Natasja - paasweekend 2023

"Dit weekend weer zalig gegeten op Campertuin Veluwe Noord in Oldebroek verzorgd door Amuse." Bekijk deze vlog op het YouTube kanaal van Adria on tour

Vlog van Helen & Rob - november 2022

"We zijn uitgenodigd om het laatste weekend van het seizoen door te brengen bij CP Veluwe Noord in Oldebroek. Een fantastisch camper diner en een BBQ maakte het weekend af. Fietsen door de bossen en over de hei was een lust voor het oog. Wat een mooie herfst kleuren. De temperatuur was zeer aangenaam en de jassen gaan uit."

Bekijk deze vlog op het YouTube kanaal van Camper-Trips