PROEF DE VELUWE!

Zin in een culinair gouden randje tijdens je campertrip? Kom dan op vrijdag 2 juni genieten van het heerlijke camperdiner en proeven van eerlijke Veluwse producten in onze eigen campertuin! 

Ook dit seizoen verheugen wij ons natuurlijk op de campertuindiners van Restaurant Amuse! De de KEET van Vera & Pim zal dan ook regelmatig te gast zijn in onze tuin. Hierin wordt door professionele koks een compleet diner bereid. Er wordt veelal gebruik gemaakt van lokale producten zoals verse kruiden uit eigen tuin en/of honing van de plaatselijke imker. Het diner wordt per gang (aan alle campers ongeveer op dezelfde tijd) uitgeserveerd tot aan je camperdeur: een soort ‘private-dining’ in je eigen camper. De gerechten worden geserveerd op het servies van het restaurant, dus zelfs de afwas hoef je niet te doen. Bij droog weer wordt dit diner vooraf gegaan door een gezamenlijk hapje & drankje.

Dit 5-gangendiner inclusief bijpassende wijnen en een overnachting in de campertuin kost €159,- per 2 personen. Aan het einde van de avond lekker je eigen bed in en de volgende dag genieten van de Veluwe in je achtertuin. En wat dacht je van een overheerlijk ontbijt van De Zwaluw Koffie en zo? Dit is als extra bij te bestellen en kost per persoon €14 voor het standaard ontbijt en €17 voor de luxere versie. 

 Je kunt dit reserveren via campertuin@gmail.com of bel ons even voor meer informatie op 06 4488 1516.