Enkele reviews die camperaars op onze pagina op campercontact geplaatst hebben:

winterkoninkje

"Mooie camperplek! Vriendelijke eigenaren, zelf camperaars dus weten zij hoe camperaars het graag willen. Compact servicestation maar wel alles bij de hand, werkt fantastisch. Sanitair en afwasplek schoon en netjes. Prachtig uitzicht over de weilanden en aan de overkant van de weg fiets je zo de bossen in. Aanrader!!"

"Wat een fantastische camperplaats. Rust, groen, bos, netjes, schoon, zeer vriendelijke eigenaren, binnen een fijne afwasplek, wc en informatie ruimte, alles aanwezig. Winkels in 't Harde en vestingstadje Elburg op fietsafstand. We kwamen voor een paar dagen, maar bleven een week. En we komen zeker terug! Aanrader!!"

"Ruime, meest verharde plaatsen en goed verzorgde planten perkjes tussen de plaatsen. Goede (gratis) wifi en met de schotel heb je ook prima ontvangst. 1x douche en 1x WC (wordt super netjes onderhouden). Betaling contant (envelop/dropbox) of via de QR code. De beheerders zijn zelf ook camperaars en dat is aan alles te merken. Minder geschikt voor kinderen (geen kinder faciliteiten en geen speelruimte)."

Foto winterkoninkje en kabouter
gemaakt door Theo Wingens.