Enkele reviews die camperaars op onze pagina op campercontact geplaatst hebben:

winterkoninkje

"Mooie camperplek! Vriendelijke eigenaren, zelf camperaars dus weten zij hoe camperaars het graag willen. Heerlijk rustig, prachtig weer, mooie fietsroutes gemaakt. Compact servicestation maar wel alles bij de hand, werkt fantastisch. Sanitair en afwasplek schoon en netjes. Prachtig uitzicht over de weilanden en aan de overkant van de weg fiets je zo de bossen in. Aanrader!!"

"Wat een fantastische camperplaats. Rust, groen, bos, netjes, schoon, zeer vriendelijke eigenaren, binnen een fijne afwasplek, wc en informatie ruimte, alles aanwezig, en als extraatje een zalige solar buiten douche. Winkels in 't Harde en vestingstadje Elburg op fietsafstand. We kwamen voor een paar dagen, maar bleven een week. En we komen zeker terug! Aanrader!!"

"Fijne CP, mooi ingericht terrein en erg vriendelijk ontvangst door Astrid en John. We kregen korting ivm het niet kunnen gebruiken van het sanitair, netjes maar ons inziens niet nodig. Mooie fietsroutes en dichtbij winkels en restaurants (fietsafstand). Eentje om te onthouden!"

Foto winterkoninkje en kabouter
gemaakt door Theo Wingens.