PROEF DE VELUWE!

Is een 5-gangendiner inclusief bijpassende wijnen en een overnachting in de campertuin en kost €169,- voor 2 personen. Aan het einde van de avond lekker je eigen bed in en de volgende dag genieten van de Veluwe in je achtertuin.

Om deze beleving compleet te maken kun je er een heerlijk ontbijt van "De Zwaluw - Koffie en zo" als extra bij bestellen. Een standaard ontbijt kost €14 p.p. en de luxere versie €17,- per persoon. Deze ontbijtjes worden 's morgens rond een uur of 9 bij je camperdeur afgeleverd.

 

Heb je al gereserveerd voor dit campertuindiner van Restaurant Amuse? Lees dan hieronder het menu van de eerst volgende diners. Staat er iets tussen wat je echt niet lekker vindt en/of allergisch voor bent, geef dit dan even door aan het restaurant zodat ze dit kunnen aanpassen.

Koningsdiner 27 april 2024

  • Gerookte zalmfilet op een frisse salade met dressing van Zwolsche mosterd. Hierbij een vers afgebakken broodje en (on)kruidenboter;
  • Gebonden soep van venkel met saffraan, met een koninklijke roombotersoepstengel;
  • Rouleau van maishoen, op ui gesmoord in Appeltjes van Oranje;
  • Gegrilde biefstuk van Koninklijk zwijn, geserveerd met groente uit het seizoen en wat oranjepuree van zoete aardappel;
  • Maxima(le) snoeperij van 4 huisgemaakte mini-desserts.