PROEF DE VELUWE!

Hebben jullie ook zo’n zin om er weer op uit te gaan? Te genieten van het camperen, de vrijheid, de lente tegemoet... veel kan niet, maar dít kan wel: lekker uit eten en proeven van lokale Veluwse producten in onze eigen campertuin! 

Op zaterdag 27 maart staat de KEET van Vera & Pim van Restaurant Amuse in de campertuin. Hierin wordt door professionele koks een compleet diner bereid. In dit diner wordt gebruikt gemaakt van veel lokale producten zoals verse kruiden uit eigen tuin en honing van de plaatselijke imker. Het diner wordt per gang (aan alle campers ongeveer op dezelfde tijd) uitgeserveerd tot aan je camperdeur: een soort ‘private-dining’ in je eigen camper. De gerechten worden geserveerd op servies van het restaurant, dus zelfs de afwas hoef je niet te doen. Vera & Pim: "Wij kunnen niet wachten om weer gasten in ons restaurant te mogen ontvangen en actief met onze passie aan de slag te kunnen, maar dit komt heel dichtbij". Klik hier voor het menu.

Dit 5-gangendiner inclusief bijpassende wijnen en een overnachting in de campertuin kost €125,- per 2 personen.

Aan het einde van de avond lekker je eigen bed in en de volgende dag genieten van de Veluwe in je achtertuin. En wat dacht je van een heerlijk ontbijt de volgende morgen? Dit is als extra bij te bestellen bij De Zwaluw - Koffie en zo. Zij hebben ook heerlijke koffie-to-go om tijdens een wandeling over Landgoed Zwaluwenburg van te genieten.

Je kunt reserveren via campertuin@gmail.com of bel ons even voor meer informatie op 0644881516.