BERICHT VAN AMUSE

Wat leuk dat u gereserveerd heeft voor het diner in de Campertuin!

 

Wij zijn blij dat wij -samen met Astrid & John- deze avond kunnen verzorgen; of voor u zelfs een leuk weekend waarin u letterlijk en figuurlijk kunt proeven van wat de Veluwe te bieden heeft. Misschien ook nog met een heerlijk verzorgd ontbijt van collega ‘De Zwaluw koffie enzo’ (wel even tijdig bestellen).

 

Deze avond starten we graag om 17:00 uur. Het hele menu zal ongeveer 3 á 3½ uur in beslag nemen; een avondvullend programma dus! Pim en Mark koken het diner in onze ‘keet’ die wij als foodtruck hebben ingericht. De keet staat deze avond in de campertuin. Uiteraard zijn er al voorbereidingen getroffen voor het hele menu. Bent u allergisch voor specifieke ingrediënten? Mail ons vóór donderdag zodat wij kleine aanpassingen kunnen maken. Op de avond zelf zijn aanpassingen niet meer mogelijk.

 

Allereerst krijgt u een tasje met daarin bestek, servet én uitleg over de begeleidende wijnen. Aan u om de tafel gezellig te dekken met een kaarsje en wellicht een bloemetje? Tip: zet ook een karaf water en waterglazen klaar.

Vervolgens gaat het diner van start. Wij brengen de gerechten volledig opgemaakt op bord naar u toe. Bij de eerste gang breng ik de wijn in het glas naar de camper. Ons verzoek is het glas daarna te blijven gebruiken voor de volgende wijnen (eventueel tussendoor even omspoelen). Ik kom per gang met de fles naar de camper.

Zodra u klaar bent met de eerste gang zet u de afwas (die van ons is ;-) buiten de deur en wij komen de volgende gang brengen en de afwas ophalen.

 

Om de sfeer van ‘samen uit eten’ te creëren zou ik het leuk vinden wanneer u de gordijnen open houdt. Bovendien graag de buitenlamp aan. Op deze manier maakt u met elkaar voldoende licht voor ons om over het veld te lopen.
Als u een kampeertafeltje heeft zou het handig zijn deze naast uw camperdeur te plaatsen om de afwas op te zetten. Heeft u deze niet? Geen probleem, dan zetten wij een krat neer.

 

De laatste gang is een grand dessert met verschillende huisgemaakte heerlijkheden. Zodra wij die laatste afwas hebben opgehaald, gaan wij terug naar Amuse en kunt u nog lekker blijven natafelen in uw camper. Misschien zet u een kopje koffie of thee, of bestelt u een hele fles van de lekkerste wijn die u deze avond heeft geproefd. De keuze is aan u!

 

Wij kijken nu al uit naar zaterdag!

 

Vera & Pim

Mark

 

Wij werken volgens de geldende corona-maatregelen waarbij een camper als huis gezien wordt voor één huishouden.