27 maart - MENU AMUSE 5-GANGEN DINER

  • Tartaar van gerookte rosbief met Zwolse mosterdroom en shizo, geserveerd met een vers afgebakken broodje en boter;

  • Fris-romige soep van courgette en komkommer, met gerookte zalm. Hierbij een overheerlijke soepstengel;

  • Gebakken gamba met wat pasta en saus van witte wijn, room, dille en saffraan;

  • Zwijnshaasmedaillons met bovenop, in wijn en room geconfijte ui, geserveerd met saus van rode wijn en daslook uit het bos. Hierbij aardappel en groentegarnituur;

  • Grand dessert van de Chefs.

SPECIALE ONTBIJTSERVICE AANBIEDING

Wil je dit weekend culinair compleet maken, dan bestel je natuurlijk het heerlijke ontbijt van De Zwaluw Koffie en zo. Het standaard ontbijt bestaat uit: jus d'orange, bekertje yoghurt, croissantje, luxe broodje, vers gekookt eitje, boter, jam + ander zoet, ham, kaas en ontbijtkoek. Alleen tijdens onze speciale diner-weekenden voor €10 p.p. (normale prijs €12,50 p.p.).

Het luxere ontbijt kost dit weekend €12,50 p.p. (normale prijs €15 p.p.). Als extra's krijg je een muffin, een bakje vers fruit en roerei met gebakken spek (ipv een gekookt eitje).

Bestel je ontbijt vóór vrijdag 16.00 uur en de volgende dag wordt het voor 10.00 uur bij de campertuin afgeleverd. Voor meer informatie of bestellen: T. 06 44421965 M. info@zwaluwkoffie.nl

De Zwaluw Koffie en Zo is een fantastische plek midden in het bos met een klein gezellig terras. Vlakbij de A. Vogeltuinen kun hier je terecht voor koffie, thee of iets fris, maar ook voor een ontbijtje, lunch of een high tea. Zij hebben ook heerlijke koffie-to-go om tijdens een wandeling over Landgoed Zwaluwenburg van te genieten.

Het 5-gangendiner inclusief bijpassende wijnen en een overnachting in de campertuin kost €125,- per 2 personen.
Je kunt reserveren via campertuin@gmail.com of bel ons even voor meer informatie op 06 4488 1516.