19 maart - MENU AMUSE 3-GANGEN DINER

  • Gerookte eendenborstfilet en een rillette van Veluwse boerderijeend, geserveerd met frisse sla en een zoete compote van fruit. Hierbij een broodje en boter;
  • Pakketje van roomboterbladerdeeg gevuld met zalmforelfilet uit Doornspijk en roerbak van wortel & prei. Hierbij een groentetaartje en aardappelgarnituur;
  • Grand dessert van de Chefs.

SPECIALE ONTBIJTSERVICE AANBIEDING

Wil je dit weekend culinair compleet maken, dan bestel je natuurlijk het heerlijke ontbijt van De Zwaluw Koffie en zo. Het standaard ontbijt bestaat uit: jus d'orange, bekertje yoghurt, croissantje, luxe broodje, vers gekookt eitje, boter, jam + ander zoet, ham, kaas en ontbijtkoek. Alleen tijdens onze speciale diner-weekenden voor €10 p.p. (normale prijs €12,50 p.p.).

Het luxere ontbijt kost dit weekend €12,50 p.p. (normale prijs €15 p.p.). Als extra's krijg je een muffin, een bakje vers fruit en roerei met gebakken spek (ipv een gekookt eitje).

Bestel je ontbijt 1 dag van te voren en het wordt de volgende dag voor 10.00 uur bij de campertuin afgeleverd.

Voor meer informatie of bestellen: T. 06 44421965 M. info@zwaluwkoffie.nl

De Zwaluw Koffie en Zo is een fantastische plek midden in het bos met een klein gezellig terras. Vlakbij de A. Vogeltuinen kun hier je terecht voor koffie, thee of iets fris, maar ook voor een ontbijtje, lunch of een high tea.