BED & BUITENLEVEN CAMPERTUIN CARAVAN

Samen met vrienden en/of familie een paar dagen genieten van de Veluwe, maar je hebt geen camper? Huur dan onze Bed & Buitenleven Campertuin Caravan! Een gezellige voor 2 personen volledig ingerichte caravan inclusief bed-, bad- en keukenlinnen.

De caravan heeft een ruime zithoek, een fris opgemaakt tweepersoonsbed en een badkamertje met (cassette)toilet. Een keukenblok met servies, pannen, bestek, koffiezetapparaat, waterkoker, 3 pits gasstel, klein oventje en een koelkast met vriesvak, maakt het geheel compleet. De mooie ruime voortent met tuinmeubel set kan opengeritst worden om echt optimaal van het buitenleven te genieten. De campertuin is voorzien van wifi en in onze algemene binnenruimte is een douche en toilet met vloerverwarming. Om hygiënische redenen zijn huisdieren in de caravan niet toegestaan.

Huurprijs 2021

€ 175 weekend = van vrijdag 15.00 uur tot maandag 11.00 uur

€ 225 midweek = van maandag 15.00 uur tot vrijdag 11.00 uur

€ 375 week = van vrijdag 15.00 uur tot vrijdag 11.00 uur

In overleg kan er van aankomst- en vertrektijden en/of dagen worden afgeweken. Betaling bij aankomst contant of middels een betaalverzoek. De huurprijs is inclusief alles, dus óók de eindschoonmaak. We verwachten echter wel van onze gasten dat ze de caravan netjes en opgeruimd achterlaten.

BESCHIKBAARHEID & RESERVEREN

Vul onderstaand formulier in om een reservering aan te vragen: